Дейзи Илчовска

Дейзи Илчовска

Дейзи Илчовска е специалист по „Нутриционизъм“ и неговите терапевтични ефекти при различни заболявания. Завършва с образователна степен „магистър“ по специалността в “Middlesex University”, Англия. Специален интерес за нея предстaвляват автоимунните и дегенеративните заболявания и възможностите на нутриционизма за повлияването на тяхното развитие. Понастоящем, Дейзи Илчовска развива частната си практика в Борнмут, Англия, но дава онлайн консултации за пациентите си в България.

Доказано е, че оптималното здравословно хранене може да помогне при редица хронични заболявания като автоимунните заболявания, тревожните разстройства, различни алергии и непоносимости, болков синдром, укрепване на костната система, по- добър контрол върху кръвната захар и теглото, сърдечни заболявания, неврологични заболявания и много други.

Правилното хранене и терапията чрез него е приложението на науката, наречена „Нутриционизъм“, която стои в основата на индивидулната грижа и съхранение на здравето, към които трябва да се стреми всеки от нас!

Kвалифициран и регистриран в Обединеното кралство нутриционист:
optimalhealthnutrition.co.uk
departments: Нутриционист
positions: Магистър Нутриционизъм
degree: Doctor