МЦ Аргомедика

МЦ Аргомедика

Медицински център “Аргомедика” е основан през март 2018г от група лекари- специалисти, за оказвване помощ на най- онеправданата част от търсещите медицински услуги хора- тези, които търсят индивидуално отношение и грижа.

Нашата мисия:

Промоциия на здраве, превенция, профилактика и лечение на болестите, с цел хората да живеят по-дълго и да се радват на повече здрави години през своя живот.

Нашата цел:

Прилагайки знанията и опита на най-висококвалифицирани и опитни медицински специалисти и използвайки съвременно медицинско оборудване, да подобрим качеството и продължителността на живота на пациентите, като забавим или предотвратим  развитието на болестта. Преживявайки болестта заедно с пациента, се стремим чрез медицинското изкуство, да намалим  или предотвратим неговото страдание. 

Нашият морал:

Да не забряваме, че медицината е създадена за хората, а не за печалба.

Да запазим тайната на общуването с пациента.

Нашата сила:

Дисциплина, екипност и мултидисциплинарен подход за постигане на определената цел.

 

 

МЦ Аргомедика

Медицински център “Аргомедика” предоставя услуги в областите на: неврология, кардиология, ортопедия, ендокринология, гастроентерология, неврохирургия, ултразвукова образна диагностика, урология и превенция на болестите- промоция на здраве и здравословен начин на живот. Насочва и към други специалисти и болници, ако е необходимо. Приема частни пациенти, по НЗОК и от следните здравноосигурителни фондове: ФИ Хелт; Булстрад, Доверие, ЗОК България здраве, Животозастрахователен институт; Европейска застрахователна и осигурителна компания, Аксиом ЕАД.